Sami Apps guanya El Chupete

By July 10, 2015Aparença en premsa

L’equip de Sami Apps va assistir ahir a la XI Edició El Chupete, el Primer Festival Internacional de Comunicació Infantil, en el qual cada any es reconeix el treball responsable i la capacitat creativa d’agències, anunciants i professionals de la comunicació que es dirigeixen al públic infantil i juvenil. Sami Apps ha estat una de les guanyadores amb el premi a millor app infantil, dins de la categoria d’Interactiva. El nostre primer trofeu físic!

image-10-07-15-10_53

IMG_1473

La jornada d’ahir va ser molt interessant i enriquidora. Arribem a Madrid just per assistir a la taula rodona d’App Kids Made in Spain moderada per Álvaro Varona, del Grup SM i Generació Apps; en què van participar Marieta Viedma, Fundadora de Monkimun, Arturo Puig, fundador de Itbook, i Rubén Muñoz, professor d’idiomes i editor TIC. A la xerrada es va debatre sobre l’ús dels dispositius mòbils per part del públic infantil, destacant la necessitat que els pares acompanyin els seus fills en aquesta activitat. També es van parlar d’altres temes d’interès com ara: els avantatges de les aplicacions mòbils en el món de l’educació i en l’adquisició de nous idiomes, el concepte de joc com a forma d’aprenentatge o la introducció dels dispositius mòbils en la lectura dels més petits.

Però el més emocionant estava per arribar. A les 19h començava la gala de lliurament dels premis El Chupete. En l’edició d’aquest any s’han presentat més de 200 treballs procedents de Mèxic, Xile, Colòmbia, Espanya, entre d’altres, i per primera vegada des dels EUA. Tots ells optaven a 42 premis repartits en 13 categories, i 3 grans premis. I un d’aquests era per a nosaltres! Lars Gehrmann, Co-Founder i CEO de Sami Apps, va recollir el nostre premi, a millor app infantil en la categoria de interactiva. Així que compartim Photo Call amb els més grans; Sony, Ikea, CLAN de TVE, Shackleton, TBWA, entre d’altres.

11201178_940716019327404_6450390860028523001_n

Per a nosaltres, aquest premi és un important reconeixement al nostre treball. El premi a millor app del Xumet és relativament nou, en edicions passades han guanyat aquest mateix guardó Fun Food de Nutribén i iCuadernos de Quaderns Rubio, entre d’altres.

El jurat d’enguany estava encapçalat pel dissenyador gràfic i empresari David Cantolla, creador de Pocoyó, juntament amb 17 professionals més del món de la comunicació i l’educació. Entre els quals destaquen noms com Enrique Burgos, gerent de Consum Digital a Coca-Cola Iberia; Amaya Ardura, directora comercial i màrqueting del Parc d’Atraccions de Madrid; Teresa Rivera, màrqueting manager a Famosa; i Vincent Sourdeau, vicepresident de Viacom International Mitjana Networks.

Ara, ja de tornada d’aquest emocionant viatge, tornem a la feina per seguir oferint Sami Apps, aplicacions infantils per a pares que es preocupen per l’educació dels seus fills.

IMG_1503-3

Gràcies!!!